Escuchar

Participació a les "9èmes rencontres Jeunes & Sociétés en Europe et autour de la Méditerranée"

(Contenido en el idioma por defecto)

La Dra. Francesca Salvà, IP del projecte "Itinerarios de éxito y abandono en la formación profesional del sistema educativo de nivel 1 y 2" va formar part del comitè científic i va participar activament a les "9èmes rencontres Jeunes & Sociétés en Europe et autour de la Méditerranée: Jeunes, formation professionnelle et insertion sur le marché du travail".

Lausanne, Suïssa

Aquest seminari es va centrar en la formació professional de la regió europea i del Mediterrani. Els participants varen reflexionar sobre les qüestions socials, polítiques i econòmiques, així com les qüestions ètiques i deontològiques, que es troben al voltant de les experiències dels joves en formació o incorporats al mercat de treball.


En el marc del projecte "Itinerarios de éxito y abandono en la formación profesional del sistema educativo de nivel 1 y 2", es varen presentar dues comunicacions:

- Types of Learners engaged in VET Programmes (Level 1 and 2). A comparative Analysis – Presentada per Patricia Olmos (Universitat Autònoma de Barcelona).

- Effets du soutien relationnel dans l'intention de continuer les études de Formation Professionnelle Basique – Presentada per Francesca Salvà.

La IP del projecte també va formar part de la taula rodona sobre Sistemes Nacionals i reptes de la Formació Professional.

 

Presentació Francesca Salvà

Fecha del evento: 04/10/2018

Fecha de publicación: 08/10/2018